Josien Vletter

Kent 4 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Josien Vletter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Josien Vletter heeft 2 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kwam door een verhuizing in de vijfde klas op deze school in een combiklas met de zesde, bij het hoofd van de school, de heer Piet Los.

  Kwam door een verhuizing in de vijfde klas op deze school in een combiklas met de zesde, bij het hoofd van de school, de heer Piet Los. Daarna in de zesde ook bij de heer Los. Enkele namen die ik me herinner: Silvia Mouthaan, Cathrien van der Weele, Hansje Obbink, Reinie Aalbers, Jenneke Drost, Arie van Rees (†) Uko Uil, Gertjan Loor...

  Keucheniusschool, 1963

  Ik zat in de eerste en tweede klas bij juffrouw van der Stelt, daarna in de derde bij juffrouw Straasheijn en tenslotte in de vierde bij meester Roll.

  Ik zat in de eerste en tweede klas bij juffrouw van der Stelt, daarna in de derde bij juffrouw Straasheijn en tenslotte in de vierde bij meester Roll. Toen verhuisden wij en moest ik de school wisselen. Enkele namen die ik me herinner: Willemien Wakker, Simon Deelen, Ronald Valstar...

  Minister de Visserschool, 1959

  A-Opleiding, sept.

  A-Opleiding, sept. '71

  Diaconessenhuis, 1971

  ?