Josien Arens

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Josien Arens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Josien Arens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Mijn lagere schooltijd was prachtig.

  Mijn lagere schooltijd was prachtig. In de eerste klas was de San Salvatorschool nog in oprichting en gingen we elke dag met de schoolbus naar de Mariaschool in de Polderstraat. We zaten in de klas bij juffrouw ten Berge. In de tweede klas waren we met de tweede en derde klas ondergebracht in de pastorie, ik zat bij meneer Broring in de klas. Mijn zus Jenneke (die al in de vierde zat) zat met haar klas in het gebouwtje van de speeltuin. De eerste steenlegging van de nieuwe school was een groot feest. Ik had gelukkig geloot en mocht ook een steentje bijleggen. In de derde klas trokken we definitief in het nieuwe gebouw. Drie jaar zat ik bij meneer Krops in de klas, een groot feest. We gingen op schoolkamp in Huize de Hondsrug en 's zomers schoolzwemmen in de Papiermolen. In de zesde kwam ik bij meneer Hoffer. Weer op schoolkamp in Grollo. Daarna ben ik verhuisd naar Hilversum en verloor mijn klasgenoten uit het oog: Willy Annyas, Maria Geenen, Annemieke Hegeman, Dorien Dutmer, Marcel Winkels, Fredje Klaasen, Hans v.d. Heide, Adje Voerman, Henk Hokke en al die anderen.

  2003, Josien Arens

  Fantastische schooltijd gehad.

  Fantastische schooltijd gehad. Regelmatig klassefeesten waarbij Robert Jan heel veel foto's maakte (daar heb ik er dus nog heel veel van). Werkweken in Rockanje en Elspeet (?) waarbij we onze docenten ineens met de voornaam mochten aanspreken.

  2003, Josien Arens
  ?