Josette Reinhoud

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Josette Reinhoud en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Josette Reinhoud heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Een gezellige tijd gehad op de...

  Een gezellige tijd gehad op deze school hoewel veel herinneringen wel vervaagd zijn. Als groepje eilanders waren we een beetje een vreemde eend in de bijt, maar met name met de jongens uit onze klas konden we het best vinden. Moorkoppen eten bij de Bijenkorf, vreselijke schrijflessen bij men. Visser, verzonnen en door Jaco ondertekende biologie-lessenreeksen bij men. Smid(of t)?), er uit gestuurd worden bij men. den Hartog, zeer inspirerende didactieklessen van de grote Wapenaar... Er komt toch weer wel wat boven drijven. Onvergetelijk was de actie van Marius bij men. Aardse toen hij een compleet hoofdstuk uit het vreselijke "Ühlenbeck" (o.i.d.) scheurde. De opleiding vond ik niet geweldig, maar de 3 jaren met elkaar waren erg leuk.

  2003, Josette Reinhoud

  Wat ik me vooral herinner is h...

  Wat ik me vooral herinner is het eeuwige heen- en weergeloop naar de diverse gebouwen. Toch hadden wij het heel overzichtelijk, zeker als je nu kijkt naar de omvang en grootte van de school. Meneer van Hoorn was toen directeur en van men. Boot kregen we "gewoon" aardrijkskunde. Men. Knulst was een specialist in het opsporen van spiekbriefjes. Het noodde een medeleerling tot het opeten van haar briefje.

  2003, Josette Reinhoud
  ?