Josée Koene

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Josée Koene en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Josée Koene heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  klasgenoten Carla Vader, Brigi...

  klasgenoten Carla Vader, Brigitte van Blitterswijk, Liesje Hageraats, Ankie Kaptein, Erik Krenning, Erik Terlouw, Arthur Akkerman, Dries Fortuin Schoolhoofd de heer Eegdeman als Sinterklaas

  2011, Josée Koene

  Dag Beatrijs Bosman! Ik herinn...

  Dag Beatrijs Bosman! Ik herinner mij met genoegen de lessen van de heer Wage,het schoolkoor van Sipke de Jong, het enorme tekenlokaal van Van der Spek met al die lekkere potten verf en grote kwasten en het handenarbeidlokaal met de Chamotteklei van Bakker en Van Veen. Het eerste klassenkamp in Baarn, de reis naar Rome in 1966 olv Kuilman (koeroemannoe zo hadden de Jappen hem genoemd)en het Daltonfeest waar de Golden Earrings Please Go lanceerden vanwege de connectie met Fred van der Hilst. Dat heerlijke mooie, oude schoolgebouw van Co Brandes met dat zonnige mozaiek en de Kus van Rodin in het trappenhuis. Een klasseschool en een klassegebouw 'aan de rand van Westlands tuin', volgens het oude Daltonlied.

  2002, Josée Koene
  ?