jose vanriel

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jose vanriel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  jose vanriel heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Naar de kroeg tussen de middag met Edith? en haar vriendin op onze brommertjes.

  Naar de kroeg tussen de middag met Edith? en haar vriendin op onze brommertjes. We hadden s'middags les van pastoor Smulders en dan stonken we naar bier, dan bleven we maar in de kroeg hangen.Ik heb veel gespijbeld in deze twee jaar op de INAS. Klasgenoten: Edith. Uit de andere klas: Jeanette Cornelis, Maria Grefkens ( ik heb later met hen op zwangerschapsgym gezeten)verder kan ik mij niet zo veel namen herinneren,was weinig op school! Docenten: Mennen,Cleophas,van de Broek, dr Verschuuren, Geertzen,

  2004, jose vanriel

  van Gennip in de derde klas sloeg altijd zijn lineaal in tweeen en maakte lol met Kapteijns.

  van Gennip in de derde klas sloeg altijd zijn lineaal in tweeen en maakte lol met Kapteijns. Juf Versteijnen in het 'aparte'klasje voor moeilijk lerenden,BAH. Boons in de 6e klas die muizen in de klas had die op ons hoofd werden gezet ( bij de meisjes dus) juf Wierts die door iedereen gevreesd werd en Lecluse die was ook niet mals. Ik heb vaak op de gang gezeten en in de prullebak gestaan. Namen van klasgenoten: Hennie de Bresser, was mijn vriendin destijds,Jannie Sprangers, Tini Suppers, Hans de Gruyter, eentje van Pennings,Ingris Lapre, Lenie Spierings ( spierbal) Maarten ? Joop van Haaren, Ineke Daal etc.

  2004, jose vanriel
  ?