José van Kasteel

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van José van Kasteel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  José van Kasteel heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik herinner me nog de wc-tjes waar we op een rij op moesten zitten en de kerstvieringen, waarbij we muziek maakten en het "winkeltje spelen" met een weegschaal en oude eikels en kastanjes.

  Ik herinner me nog de wc-tjes waar we op een rij op moesten zitten en de kerstvieringen, waarbij we muziek maakten en het "winkeltje spelen" met een weegschaal en oude eikels en kastanjes. Ik was goed in legpuzzels. Een paar kinderen uit mijn klas zag ik weer op de lagere school: José Wormgoor en Gerda Meerbeek.

  2004, José van Kasteel

  Met heel veel plezier op deze school gezeten.

  Met heel veel plezier op deze school gezeten. Drie jaar lang les van Greet de Vegt gehad, die later naar Haren in Groningen is verhuisd. Onze klas kon goed zingen. Goede herinneringen aan de jaarlijkse musicals en de werkweek naar Exloo. Al een paar klasgenoten gespot op deze site... mailen maar!!!

  2004, José van Kasteel

  Ik kwam in 1975 binnen op het Gymnasium, maar heb via 3 maanden HAVO toch uiteindelijk Atheneum gehaald.

  Ik kwam in 1975 binnen op het Gymnasium, maar heb via 3 maanden HAVO toch uiteindelijk Atheneum gehaald. De beste herinneringen heb ik aan de leraren. Gort, voor aardrijkskunde, springt daaruit. Verder was ik voor de klas alleen van nut om vooraan te staan bij de conrector om een tussenuur af te dwingen. Niet bijzonder populair dus (dat was ook niet m'n inzet), maar toch een leuke tijd gehad.

  2004, José van Kasteel
  ?