Ontdek PLUS

Jose Van Bentem

Kent 4 personen

Getrouwd , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jose Van Bentem en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jose Van Bentem heeft 6 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ben gestart in de vierde klas.

  Ben gestart in de vierde klas. De vijfde en zesde klas met Dhr. Stouten en Venema zijn me het meest bijgebleven. Namen die ik me kan herinneren zijn Carla Siegrs, Alette Poot, Yves en Loesje Kijk ook even op de klassefoto die ik geplaatst heb en zie of je jezelf herkend.

  Diamanthorstschool, 1967

  Ik heb alleen de eerste 2 jaren op deze school doorgebracht, maar heb er hele leuke herinneringen aan.

  Ik heb alleen de eerste 2 jaren op deze school doorgebracht, maar heb er hele leuke herinneringen aan. Ik verbleef in die tijd in het "Leger des Heils". Ik zat o.a. in de klas met John van der Voordt, Rob Buisman, Karin Waterreus en Aicha. De klassefeesten waren geweldig!!!!...schuifelen op " another shade of pale" en "Hey Jude" . Wie trouwens had de bijnaam Goofy?

  Dalton Vatel, 1970

  Veel.

  Veel...heel veel fijne herinneringen. In de pauze tegen het muurtje (van de Bavo) aan de overkant zitten of hangen, of naar het schaakcafe in spijbel of vrije uurtjes. De concierge een gouden kerel, zeepsop of zout in de koffie van de Godsdienstleraar. Boekhouden onder tekenen en tekenen onder boekouden. Namen die ik me kon herinneren en waar ik onderussen ook weer kontakt mee heb gehad:zijn Marcel Smit (jeugdliefde en soulmate) en Willy de kleijn. Verder: Jan Janse. Remco, Anneke, en 2 Knetemans. Een van de klassen waar ik in zat had ook een Hannie (die altijd gepest werd)...en die bij een ongeluk om het leven is gekomen. Ik heb daar heel lang last van gehad. Is er iemand die zich dat kan herinneren? Verder vond ik Dorsman geweldig en uiteraard de concierge. Ik wil best een reunie organiseren, maar laat het me even weten als je er bij wilt zijn. Ik ben dit jaar (augustus/sept o4) voor een maand of 3 terug in Nederland. Hoop dat dat lukt, ben je geinteresseerd ?schrijf dan naar floridaussie at hot... etc of via de gewone service van schoolbank

  Heemskerkschool, 1972