Jose Vaessen

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jose Vaessen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jose Vaessen heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dit was het mooiste schooljaar uit mijn hele schoolleven.

  Dit was het mooiste schooljaar uit mijn hele schoolleven. Iedere dag weer nieuwe dingen ontdekken en beleven. Juffrouw l'orteije uit Wijlre was toen directrice. Mr. Cox gaf land en tuinbouwles. en Mr. Coenjaerts Algemene lessen. Geweldige tijd.

  lhno, 1955

  Ik heb in 1958 op de Verkoopopleiding gezeten.

  Ik heb in 1958 op de Verkoopopleiding gezeten. Leraar Etaleren was Mr. de Bruyn? Verder herinner ik me nog Ellie? Senden uit Rothem-Meerssen. En tussen de middag gingen we stiekum via de achteruitgang de stad in.

  Huishoudschool Stella Maris, 1958

  In de eerste en tweede klas zat ik bij juffrouw Coen,daarna 2 jaar bij juffrouw Erens, woonde toendertijd aan De Hut in Ingber, de laatste twee jaren van de lagere school, mocht ik genieten van Zuster Oda??.

  In de eerste en tweede klas zat ik bij juffrouw Coen,daarna 2 jaar bij juffrouw Erens, woonde toendertijd aan De Hut in Ingber, de laatste twee jaren van de lagere school, mocht ik genieten van Zuster Oda??. Was niet mijn lievelingslerares. Ik zou het fijn vinden, wat meer van mijn oud klasgenoten te horen.Enkele namen kan ik me nog herinneren. Els Lemmerlijn, Mia Vaessens, Alice Meertens, Spronk, Valerie Huppertz,Rosie Essers, Dekkers, Alice de Geus. Wie weet er nog meer!

  H. Hartschool, 1948

  ?