José Schreuder

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van José Schreuder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  José Schreuder heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leuke tijd gehad, muziek in de pauze, als je eruit gestuurd werd bij Jack Schroevers een shaggie roken en horen dat ik minder moest kletsen.

  leuke tijd gehad, muziek in de pauze, als je eruit gestuurd werd bij Jack Schroevers een shaggie roken en horen dat ik minder moest kletsen. Met een aantal meiden een baketballteam gevromd en het scholentoernooi gewonnen, toen lid geworden met zn allen van Sjoerd Muizelaarstars en 3 jaar competitie gespeeld en 2 keer kampioen van Noord Holland Noord geworden, foto in de krant, met o.a. Ellen Hagen en Lorretta. Leuke schoolfeesten en 1 keer een reuinie gehad. In 1979 met Mingo getrouwd en Jack Schroevers was daar nog bij aanwezig, dochter Mirjam gekregen en 's avonds de HAVO afgemaakt.

  Gemeentelijke Scholengemeen..., 1974

  mijn vriendjes en vriendinnen.

  mijn vriendjes en vriendinnen. o.a. Etienne van der Waal, Tanno Ijssels, en Erna Faust. Tanno was door de jaren heen mijn vriendje, of hij er ook zo over dacht weet ik niet. Ik had ook nog een broertje op school nl. Guido Beerepoot en voor één jaar mijn jongste broer bart. Ik herinner mij ook de broers Rob en René Schut. Dat was nog eens een stel apart, hadden toen een sterke 1 april grap uitgehaald met hun ouders.

  Van der Meij school, 1968

  ?