jose pereira queiros

Kent 0 personen

ASK_ME , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jose pereira queiros en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jose pereira queiros heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Middelbare school! Spannend allemaal.

  Middelbare school! Spannend allemaal. Van de 1e tm de 3e klas op gymnsaium gezeten, daarna van school af gegaan (naar het Augustinus College in de Bijlmer). Mw de Wit (aardrijkskunde)die mij meteen de les uitstuurde voordat het begon. Van Feggelen (wisk) die niet tegen piepende horloges kon. Mr vd Berg (tekenen)en Pastor (engels)waren ook aardig. Schneider voor Latijn en Charl voor Grieks. Het was een leuke tijd... de gezellige kantine in de kelder waar van alles gebeurde... en nog veel meer!

  Amstellyceum, 1982

  Ik heb hier zowel op kleuterschool als in de eerste klas gezeten.

  Ik heb hier zowel op kleuterschool als in de eerste klas gezeten. Was net (1975) in NL aangekomen uit Portugal. Kende nauwelijks de taal, de kinderen waren allemaal anders dan waar ik vandaan kwam(vreemde culturen/kleuren allemaal...) Zie nog wel heel af en toe een vriendje van toen: Ferdi. Weinig herinneringen...

  Bijlmerhorst, 1975

  1e jr dat ik op AC zat (4e atheneum) het schoolreisje met de boot; 2e jr (weer 4 atheneum) weer op de boot maar dan samen met 5 havo (met mijn broer en toenmalig vriendinnetje Sharon.

  1e jr dat ik op AC zat (4e atheneum) het schoolreisje met de boot; 2e jr (weer 4 atheneum) weer op de boot maar dan samen met 5 havo (met mijn broer en toenmalig vriendinnetje Sharon...). Een paar van mijn toen beste vrienden leren kennen (Mike en Karim)... en verloren... Met Mike en Karim HEEL VEEL LOL gehad. Teveel. Veel lol gehad met de leraren, zij iets minder lol gehad met mij. Meesters: Meinster (cool dude!), Rot en Bockweg waren favoriet. Met de rest kon ik wel leven. En nog veel meer te vertellen. Weet niet of het verstandig is, dus als je meer wil weten zou je mij moeten benaderen op: q u e i r o s _ j o s e add heetmeel ******* c o m ... !!

  Augustinus College, 1986

  ?