Bekijk het volledige profiel van josé Peltenburg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

josé Peltenburg heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

We fietsten op en neer tussen ...

We fietsten op en neer tussen de Vicaris van Alphenlaan en de Burgakker,vrijdags even over de markt en een chocolade bol bij Schoonderwoerd(toen heetten ze anders),voor gym moesten we naar de La Salle ,Duinendaal of Stapelen .We hadden handwerkles van Mien Kont op Duinendaal.Jaren later gingen mijn 2 oudste kinderen ook naar de MAVO toen VMBO en kwam ik de leraren van toen tegen bij ouderavonden en dergelijke.Dat is raar... Westra,Heemskerk,Valks ,Croonen,Luxenborg ,Pleyzier ,v.d.Sande enz.

2004, josé Peltenburg

Ik kwam in de 1ste bij juffr. ...

Ik kwam in de 1ste bij juffr. van Dijk,in de 2de klas stierf onze vader en toen zat ik bij meester Jansen ,ik heb toen veel steun aan hem gehad.Ik heb ook bij juffrouw Brussaaard gezeten en ook bij meester Oomen.Het was een fijne tijd later moesten we omdat we aan de andere kant van de Baanderehereweg/Baandervrouwelaan woonden verhuizen naar de Dom Helder Camaraschool.Toen kwamen we bij jongens in de klas .Spannend!!!!!

2004, josé Peltenburg

IK was meteen een van de oudst...

IK was meteen een van de oudste leerlingen op deze school.Wij kwam van de Maria Koningin school en zaten in de 5de klas,de 6de klas mocht niet mee naar de nieuwe school ivm de sito-toets. We kwamen van een meisjesschool en de jongens van de Zonnehoek de jongensschool. Het was spannend en heel leuk . We hebben 2 jaar les gehad van juffrouw Zengerink en juffrouw Assman was het hoofd van de school. In de 6de klas zijn we op kamp geweest naar Oosterhout dat was ook erg leuk en gezellig vooral s'nachts. We zaten met 12 jongens en 12 meisjes in de klas,het ging onderling erg goed en na school trokken we ook vaak met elkaar op.Rond het ven in de wijk Selissen.Ik was ook voor het eerst verliefd in die periode en heb daar nog goede herrinneringen aan.We gingen ook eikels rapen in het park en brachten die dan naar de vader van Helma.Het geld ging in een potje ,ik weet niet meer waarvoor...! Het zou best leuk zijn om na 30 jaar elkaar weer eens te zien en te spreken ,herrineringen ophalen en lekker kletsen over nu en toen!!!!!

2004, josé Peltenburg
?