José Pafort

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van José Pafort en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  José Pafort heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Nadat de IVO Mavo in Amsterdam opgeheven werd ben ik overgestapt naar de IVO in Amstelveen en heb daar mijn diploma gehaald.

  Nadat de IVO Mavo in Amsterdam opgeheven werd ben ik overgestapt naar de IVO in Amstelveen en heb daar mijn diploma gehaald. Ik kwam als 17-jarige tussen 13-14 jarigen terecht en vond dat vreselijk..., maar raakte toch bevriend met Marlies v.d. Zijden en heb veel gelachen met haar. Ik zelfs nog agenda's uit die tijd en daar staan veel "gedichten" van haar in..... Meneer Appel, de directeur, aardige man, Mw. Overberg (aardrijkskunde), de broers Pont, Engels en geschiedenis, Frank Rigter, jammer dat je weinig te zien bent op t.v., ik vind je een goed acteur! Sja, en natuurlijk Nico Lamperjee, een aantrekkelijke maatschappijleraar die ook model was. Een aantal jaren geleden toen ik door Amstelveen reed wilde ik mijn dochter mijn oude middelbare school laten zien. Toen bleek dat het gebouw geen dienst meer deed als school. Na deze school heb ik nog verschillende opleidingen gevolgd.

  IVO MAVO, 1974

  Ook ik herinner mij de Italiaanse ijssalon,(hoe heette hij ook alweer?), het Riedeltje, de bloemenzaak van de vader van Bert Cram op de Aalsmeerweg nog heel goed.

  Ook ik herinner mij de Italiaanse ijssalon,(hoe heette hij ook alweer?), het Riedeltje, de bloemenzaak van de vader van Bert Cram op de Aalsmeerweg nog heel goed. Leuk als je de foto's van "toen" ineens tegenkomt! Meester Vilters heb ik ook goede herinneringen aan. Juffrouw Bunt "met haar punt" (een lange pen met een scherpe punt) Wie vervelend was moest naast haar tafel zitten zodat zij er flink op los kan tikken. Meestal zat Mario(zijn achternaam ben ik kwijt) naast haar.....Hoe is het met je hoofd? Ik ging voornamelijk met Tilly Brinkmeijer, Marion v.d. Heijden, Janny Deen, Rina Senator, Carry Roosendahl en Edith van Oostrum om. Bij de reünie in 1993 waren zo weinig mensen, wel Tilly, Janny Marion, Bennie Broertjes en Fred Ohm, dat de fotograaf besloot meerder klassen tegelijk op de foto te zetten. Ik kan hem niet plaatsen maar Ed Sealtiel (zie in lijst jaartal 1970), heeft hem wel geplaatst. Het is de rechterfoto, op de 1ste rij Janny, op de hoek, Tilly en ik en schuin daarboven Bennie en Fred.

  Hillegomschool, 1963

  Een ontzettend leuke en (achteraf) leerzame tijd! De schoolweken in Aerdenhout zijn overgetelijk geweest.

  Een ontzettend leuke en (achteraf) leerzame tijd! De schoolweken in Aerdenhout zijn overgetelijk geweest...Gelukkig heeft Dave Schram ze op video gezet. Achteraf waren sommige leerkrachten niet eens zoveel ouder dan de leerlingen. Met Stan Schram heb ik regelmatig contact, sinds kort ook met Barbara Koppen. De reünies (elke 5 jaar) werden de laatste 2 keer vanuit het huis van Stan georganiseerd.

  IVO Mavo, 1972

  ?