José Moonen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van José Moonen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  José Moonen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hele leuke tijd gehad.

  Hele leuke tijd gehad. Petra Brouwer was mijn beste vriendin. Heel lang vriendjes geweest met een van de tweeling Goedman, nl. Ronny. In de zesde klas hevig verliefd geweest op Wim Nederhof

  Dr. W.A. Visser 't Hooftschool, 1967

  Ik weet nog goed dat ik op verzoek van de heer Versteegh een uittreksel van de syllabus voor statistiek mocht uittypen.

  Ik weet nog goed dat ik op verzoek van de heer Versteegh een uittreksel van de syllabus voor statistiek mocht uittypen. Leuke tijd gehad op deze school alleen jammer dat ik het laatste jaar voor een/tiende punt in zijn geheel moest overdoen

  Tinbergen College MEAO (Tin..., 1978

  Ik weet nog goed dat we iedere vrijdagmiddag met een groep gingen volleyballen in de gymzaal met concierge De Bruin (nadat we hem natuurlijk eerst hadden geholpen met het "schoonmaken"van de school.

  Ik weet nog goed dat we iedere vrijdagmiddag met een groep gingen volleyballen in de gymzaal met concierge De Bruin (nadat we hem natuurlijk eerst hadden geholpen met het "schoonmaken"van de school. Ook de feestweek rond het 25-jarig bestaan is mij bij gebleven.

  Chr. Scholengemeenschap Ove..., 1973

  ?