JOSE MONTEIRO

Kent 0 personen

NA , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van JOSE MONTEIRO en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  JOSE MONTEIRO heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ook deze school was leuk.

  Ook deze school was leuk. Tina,Timur,Bibbet,Irineu,Cassius,Clarence,Arno ,Jemal,Mohamed,Spencer,Jaider,Jimmy,Stefan, ,Michel,Jamina,Esmeralda,Hassana,Aicha,Joselino,Lorenzo,Isami.Jose Pinmentel,Hilly,Rosalina,Donovan,en al die andere waar ik nu niet op kan komen hoe gaat het met jullie!!? Overmans,Heimeriks,Broeders(is overleden)wat was hij een toffe vent, ook WAAS is overleden heb ik gehoord,God hebbe hun ziel!!! Leo,jongen doe die zonnebril af als je binnen bent..

  Sint Paulus R.K. Technische..., 1988

  Toneelles van meester Theo vond ik geweldig.

  Toneelles van meester Theo vond ik geweldig.Ik zat in de klas bij Jasper van haaren,Bibbet.n. lima,Dejan,Ronny Bacha,Manodj,Meena,Bas Heimans, Gilbert Zoutewelle,Randy van Bekkum,Tania pimenta lima, Tatiana Liong,Vivian Lokkerbol,Nathalie Storm,Mira, PatrickTimmerman,Suzy da Silva,Ansje,Bagdad,Gita,Robert,Martin,Patrick langsman, bobac,Fang,Nancy verhuisde naar Zevenkamp.juffrouw Monica uit Breda, Coenen met d,r hoge hakken zij was echt seksie toen nog met -x-,Mr v.d Berg, Wijlen Mr Dubios,Nollen riep altijd (het is hier bij de konijnen af) geweldig toen juffrouw Scheffer eens voor hem moest invallen en hij vroeg ons een 1 april grap uit te halen met haar. Mr Veringmeier.Ik groet jullie van harte.Jongens met en door jullie heb ik echt een fijne tijd mogen beleven en daarom hoop ik iedereen gauw terug te zien.het liefst allemaal tegelijk.Tot dan wens ik jullie allemaal veel geluk en succes in het leven. hoe gaat het met je ?Herken je mij? Stuur dan een bericht naar.wee,wee,wee.kumpadre at msn com.

  Albert Jozefschool, 1982

  ?