José Heusdans

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van José Heusdans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  José Heusdans heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik moet heel diep graven om nog wat namen te herinneren.

  Ik moet heel diep graven om nog wat namen te herinneren. Van de leraren kan ik nog de volgende namen herinneren: In de eerste klas had ik juffrouw Van der Wielen. In de tweede of derde juffrouw Joppe. De laatste twee leerjaren had ik meester Vink (was ook de hoofdmeester). Heel veel gevoetbald op het schoolplein, veel kapotte ruiten en ballen die over de schutting vlogen en die we dan, soms, in twee helften terug kregen. Ik was in die tijd waarschijnlijk nogal creatief, kon goed Donald Duck na tekenen en heb ook veel tijd gestoken in het maken van afbeeldingen van gekleurde propjes papier. Leerlingen die ik mij nog herinner: Pedro de Groot, Annemarie Heiden (m'n eerste vriendinnetje), Ronald Stuik, Jantje Bieber, Rinky Gunther, Margo Stolpe (?).

  2004, José Heusdans

  Kan me niet al te veel meer herinneren van deze school m.

  Kan me niet al te veel meer herinneren van deze school m.u.v. de fietsenstalling waar we in de pauzes veel lol hadden en de roze koeken in de kantine (was volgens mij het enige waar je uit kon kiezen). Wat nog wel in m'n geheugen gegrift staat is het eindexamen. De eerste keer dat ik in de examenklas zat was het in december al duidelijk dat het geen succes zou worden, het aantal uren dat ik had gespijbeld was zo hoog dat verder gaan geen zin had. Daarna wel gewoon de lessen gevolgd en het jaar daarna zonder al te veel inspanning examen gedaan en met 4 zessen en 2 zeven (waaronder 1 voor duits wat bijna onmogelijk was volgens de leraar Duits Latooy) geslaagd voor een pretpakket. Later bleek dat dit pakket niet echt aansloot op de eisen van de HEAO. Beste vrienden in die tijd, Ed Scheepers (waar ik nog een aantal jaren samen bij Neptunes heb gevoetbald), Kees Tol (later verhuisd naar Spanje). Namen die leuke herinneringen bij mij oproepen Joyce Blijd (zie ik ook op deze site), Eric van Drongelen (disco's geven), Peggy Blijd, Ella Hop, Rob Krabbendam (later getrouwd met Ella). Daarnaast goede herinnering aan de leraren Jaap van Dijke, mevr. Pattist (die mij tevergeefs de Franse taal heeft proberen bij te brengen), mevr. Van Doorn (hele jonge en mooie lerares Nederlands). Als ik verder denk kom ik vast nog wel op meer namen.

  2004, José Heusdans

  Waanzig leuk tijd gehad, eigenlijk het leukste uit mijn gehele schooltijd.

  Waanzig leuk tijd gehad, eigenlijk het leukste uit mijn gehele schooltijd. Voor het eerst serieuze interesses voor het vrouwelijk schoon. Lol gehad met vrienden zoals Francesco Geraci (nog steeds contact mee), Edwin van Mechelen (van de postzegelhandel op de Binnenweg) en dames als Karin 't Hart (niet zolang geleden nog ontmoet) en Jenny Kristelijn (weet niet helemaal zeker of de naam goed is geschreven). Ik zat daar in klas G1 Wit, deze klas werd beschouwd als het uitschot van de school en hebben dan ook regelmatig bij de heer Koedood (rector) op het matje gestaan. Ik kan me ook nog herinneren dat we als klas actie hebben gevoerd voor de biologie-leraar die ontslagen werd. Nu ik wat verder denk komen er steeds meer namen naar boven: Yvonne Lussenburg, Sylvia de Veer, Monique Hendriksen, Peter Phylipsen.

  2004, José Heusdans
  ?