Bekijk het volledige profiel van Jose en Tim Leek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

Jose en Tim Leek heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 8

Calslaan 18:Kees Brammer, John...

Calslaan 18:Kees Brammer, John van Osch, Peter Mooiweer (en zus Rineke)met Annemarie de Jong (nu Hess)met Shridath Salikram naar de disco,Peter Tijdeman(met zus Lida),Rico (del Pico) Andriol, Jan Flokstra, Edzard Been, Meint Ronduite(ging bezopen naar de flat aan de overkant om te pitten, bij bosneger Fonkie)Calslaan 14,22,26,28,52,54 Sietse van der Meulen en Jan Verberne en Nic Hendriks,Vestingbar, Siepel, technische Natuurkunde studie reis naar Zwitserland en Liechtenstein, Jan van Rijn, Ad Roovers, Jacob van der Pol, Jaap Wilbrink, Roland de Heer, de Nacht van Drienerlo, Batavierenrace, Jose,

2004, Jose en Tim Leek

Het pientere trio met Henk dek...

Het pientere trio met Henk dekker, Wim Deckers en Tim Leek. Sinterklaas gespeeld met Do van de Hurk(in zijn eend met de staf uit het dak), Juliette Sijm en Wilma. In de winter op de fiets naar school van Obdam via Wognum, in een spijkerjasje met opgestroopte mouwen.Koud? onzin! En ondertussen viel je fiets om van de gladheid..

2004, Jose en Tim Leek

van der Pol:Koekebakker!En als...

van der Pol:Koekebakker!En als ie dood ging (hij wou 81 worden) kreeg ik de bel. Juf Rupert: moest nablijven voor iets dat een maand geleden was gebeurd:opstel maken:Juf, je moet geen ouwe koeien uit de sloot halen. Toen moest ze lachen en mocht ik naar huis. juf Spil:heeft me pi geleerd.En krakelingen als ze jarig was.Maar haar man was bakker, dus wat wil je. Snijders:gaf een reep voor wie het verst kon duiken. Ik over de lengte van het bad,maar hij had het niet gezien. Toen loten, ik had de laatste prijs.hmm.toen ik dat vertelde in de trein bleek dat Snijders achter me zat en alles gehoord had.Moest ie wel om lachen.

2004, Jose en Tim Leek
?