Jos Verweij

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jos Verweij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Jos Verweij heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wolven huilen in Mongolië, Mr.

  Wolven huilen in Mongolië, Mr.Spaan(s) las uit dit boek voor.Nog steeds zoek ik dit boek want het verhaal was maar halfweg gelezen.Was voor mij dank zij Mr.Spaans een fantastische school al kon Bovenmeester Biemans met zijn rare streken het ook amusant maken.Ik bracht alleen de 6e klas op de Bavo door.Haalde nog een 10 voor mijn godsdienst examen wat de pastoor niet wilde geloven en alleen door tussenkomst van Mr.Spaan kreeg ik mijn prijs.

  bavoschool, 1955

  De geur van de drogende kleding in de klas na een natte mars vanaf de Hoofdgracht naar de HZVS.

  De geur van de drogende kleding in de klas na een natte mars vanaf de Hoofdgracht naar de HZVS. Ging veel om met Max Sonneveld en Johnie Verhulst=baksmaten. Kwam terug voor 3e rang in 1964, voor 2e rang in 1967 en voor 1e rang in 1973, was toen tevens leraar seinen en schiemannen samen met Rein Steeman.

  Hogere Zeevaartschool Noord..., 1961

  In de 4e klas begonnen met spijbelen en in de 6e klas liep het de spuigaten uit en werd ik door de eerwaarde Br.

  In de 4e klas begonnen met spijbelen en in de 6e klas liep het de spuigaten uit en werd ik door de eerwaarde Br.Regulus van school verwijderd.Zat teveel aan het IJ naar de schepen te kijken en voer heen-en-weer op de pont over het IJ.Iedere weekdag naar de Posthoorn, nuchter ter communie=weer een punt.Oude kranten brengen=weer een punt.Kermis 1 x p/j.Slechts 1x mogen vieren.Andere keren waren mijn verzamelde punten door "wan"gedrag al ongeldig verklaard.Autoped werd gestolen uit de fietsenkelder op school.Pas veel later ontdekte ik dat die was blijven staan na een vroege mis in de kerk en door de koster was verkocht. Zwemmen in het zwembad aan de Heiligeweg (ook weg). Gymmen in de zaal aan de Haarlemmerhouttuinen, de geur van paardestront in de vroege morgen.Paarden van vG&L en Heineken. Kan het nog ruiken.

  Saint Louis L.O., 1949

  ?