Ontdek PLUS

Jos van der Borg

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jos van der Borg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jos van der Borg heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een paar maandjes op gezet, te kort om echte vrienden te maken.

  Een paar maandjes op gezet, te kort om echte vrienden te maken. Meester van der Laan, een echte MEESTER, die herinner ik me goed.

  De Baltic, 1975

  Alleen kleuteronderwijs op de kladderkatjes genoten.

  Alleen kleuteronderwijs op de kladderkatjes genoten. Namen?? Ben ze allemaal kwijt... herinneringen: samen ochtendgebed, trouwfeest van juf Poppe, die naar de achterhoek ging verhuizen, klaarovers op de pleiadenlaan.

  Basisschool Bisschop Bekker..., 1967

  Hele leuke tijd gehad aan de watermanstraat.

  Hele leuke tijd gehad aan de watermanstraat. Het schoolgebouw bestaat jammergenoeg niet meer ;-( Leraren: juf vd Wal, die heel pedagogisch met een klasgenoot (Jan Nieboer??) omging toen hij eens een meisje had uitgemaakt voor h**r (censuur): :"Jan, weet je wel wat dat is? Jan: nee juf! Juf: dan is het ook geen schelden!" Lieve Juf Bouwman met haar gezondheidsmanie. Herinner me haar verjaardag met een fruit- en notenman/vrouw op de tafel als traktatie!! Meneer Klootsema, Meneer Hagting, die heeeeele gemene oorvijgen in huis had, die we overigens wel verdienden! Schoolreisjes naar Ponypark Slagharen (toen nog een veredelede speeltuin!), Giethoorn, mn moeder was toen mee. Sexuele voorlichting door mevr. Visser. Die blijmoedig (jaren zeventig!!) vertelde over veel aspecten van de liefde waar sommigen nog nauwelijks en anderen al heel erg aan toe waren... De schooltuintjes... thuisgekomen met een heerlijke krop sla. Jaren later horen dat hij vol met luis zat en dat zuslief snel naar de spar aan de grote beerstraat was gestuurd voor een schoner en ongetwijfeld lekkerder exemplaar!

  Nieuwe huijzenschool, 1969