Jos van den Camp

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jos van den Camp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Jos van den Camp heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Mijn liefde voor toneelspel (i...

  Mijn liefde voor toneelspel (ik kom niet verder dan tussen de schuifdeuren) heb ik absoluut overgehouden aan het geweldige vak van Voordrachtskunst, gegeven door Kees Willems. Meegespeeld in diverse musicals/De Kop van Janus ook onder leiding van leraar Nederlands Max de Bruijn. Verder vooral herinnering aan de houten bijbouw aan de overkant van de weg waar wij havoklanten les kregen. Nu ik het tik, ruik ik de muffe geur van het gebouw weer. Atheneum en Gym kwam daar volgens mij niet.

  2003, Jos van den Camp

  Dat ik nu anno 2003 enkele ker...

  Dat ik nu anno 2003 enkele keren per week precies dezelfde route wandelend afleg om mijn twee kinderen Jurian en Thomas naar de ernaast gelegen school te brengen, is heel grappig. Daar zie ik dagelijks 'meesters' en 'juffen' - dertig jaar ouder - nog steeds surveilleren en lesgeven. Heel leuk

  2003, Jos van den Camp

  Bet Koolen aan de overkant nat...

  Bet Koolen aan de overkant natuurlijk. Broodje AvdJ, veel Spielerei, vooral rondom de radiomodules. Heel praktisch gerichte opleiding. Nog steeds met veel plezier in dit vak. Al 18 jaar bij de krant: Limburgs Dagblad en ook voor Dagblad de Limburger sinds de onlangs geëffectueerde samenwerking van de redacties.

  2003, Jos van den Camp
  ?