Ontdek PLUS

Jos Parlevliet

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jos Parlevliet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jos Parlevliet heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn naam is Jos Parlevliet.

  Mijn naam is Jos Parlevliet. Tja, dat is lang geleden he ? Ik heb maar kort op deze school gezeten. Ik kwam uit de 3e klas van de LEAO "Beatrijs" in de 3e klas van de MAVO. Ik heb meen ik in klas 3b gezeten met dhr. Beekman als klasseleraar. Helaas heb ik de MAVO niet afgemaakt omdat ik veel moeite had met een aantal vakken. O.m. geschiedenis en scheikunde. Sinds 1 augustus 1974 werk ik bij het Centraal Bureau voor de Statistiek in Voorburg waar ik het nog steeds heel erg naar mijn zin hebt. Bij de Leidse Onderwijsinstellingen heb ik een aantal opleidingen gevolgd en heb ik deze afgesloten met getuigschriften.

  MAVO MOERWIJK, 1973

  Tja, ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school.

  Tja, ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school. Ik heb 6 jaar op deze school gezeten. Ik kreeg les van: 1e klas, juffrouw Wiegerink 2e klas, juffrouw Van Dorp 3e klas, meneer Van Dam 4e klas, meneer Konig 5e klas, mevrouw Vughts 6e klas, meneer Koelemij Was echt een leuke tijd !

  Johannes Baptistaschool, 1962