Jos Lispet

Kent 20 personen

RELATION , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jos Lispet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Jos Lispet heeft 3 klassenfoto's en kent 20 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn eerste kleuterschool.

  Mijn eerste kleuterschool. Wat ik mij nog herinner is het kleine lieve nonnetje (zou zij nog leven?) en het nemen van de schoolfoto die ik nog steeds heb. En natuurlijk de vertrouwde lekkere geur van de zeepfabriek Bousquet een stukje verderop maar die is er helaas niet meer. Namen: Mart Gravemade, Roderick Koene en de rest weet ik niet meer.

  Maria kleuterschool, 1963

  Op deze school in de 5e en 6e klas gezeten bij meester Kuijk, die vond mij niet zo'n geweldige leerling hij vond dat ik teveel lol trapte, hoe is t mogelijk.

  Op deze school in de 5e en 6e klas gezeten bij meester Kuijk, die vond mij niet zo'n geweldige leerling hij vond dat ik teveel lol trapte, hoe is t mogelijk... Klasgenootjes:Roland de Vreede,Gerard vd Broek,Jan Schoenmaker,Erik Wiersma,Andreas?Rene Joutze,Patty Bakker,Ron Penners,Wim Hagman,Ton Jongeleen,Roland Visser,Ed Stoove,Peter Gouw,Martin vd Bergh(helaas overleden)Eric Vallenduuk,Hiram Bakker,Marjolein Stikkelman,Anneke Akkermans,Marja v Pelt,Ronald Arendse(helaas overleden)Tom Westhof,Paul v Dam,Debbie vermeulen,Ben v Hattem,Perry Ouwendijk,Yvonne vd vaart,Marieke Boshuizen Karin v Duin,Liebeth Nouens, Helga Geelhoed,Anneke Gouw,Monique Duurkoop, Hans Windmeijer en Daniel Hoogendoorn. Waren 2 leuke jaren en er is jaren geleden op school nog een reunie geweest en heb daar weer een aantal klasgenootjes ontmoet. Ik hoop dat er nog eens een komt. De school is overigens een paar jaar geleden afgebrand en onder gebracht in een andere lokatie maar wel op de Frederik v Edenlaan. Een reunie? lijkt me echt leuk, dus als je andere klasgenoten nog kent laat hen inschrijven op schoolbank.

  jac p. thijsse school, 1969

  Ik zat in de 1e klas t/m het 1e rapport van de 2e klas op deze school.

  Ik zat in de 1e klas t/m het 1e rapport van de 2e klas op deze school. In de 1e bij Juffrouw Lispet (geen familie) en in de 2e bij juffrouw Schoenmaker. Nadat ik verhuisd was vanuit de Dirk Langestraat naar het voorhof ben ik samen met mijn schoolvriend Martin vd Bergh (helaas overleden) nog eens bij haar op visite geweest in het poptahof. Verder Juffrouw Schuitema, meester Toonen. Ik was een keer jarig en dacht dat je dan de hele school moest trakteren maar na anderhalve klas was mijn snoeptrommel leeg, ik janken. Mijn eerste lagere school met hele leuke herineringen, op en onder de tribune spelen van de Taptoe op de markt. Namen van klasgenoten weet ik niet meer, jullie wel misschien ?

  5 Mei School Jan Vermeer, 1965

  ?