Jos Huizer

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jos Huizer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 10

  Jos Huizer heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Na de HAVO naar Amsterdam vertrokken (op kamers) voor de opleiding aan de Hogere Zeervaartschool (Radio Holland) voor Radio officieren.

  Na de HAVO naar Amsterdam vertrokken (op kamers) voor de opleiding aan de Hogere Zeervaartschool (Radio Holland) voor Radio officieren. Altijd al iets van de wereld willen zien. Na 5 jaar gevaren te hebben, 4 jaar als KVV'r in Ede gediend en ondertussen de avond HTS Utrecht afgerond Imiddels in Ede gaan wonen. In 1985 in dienst getreden van Tratec. Mede eigenaar geworden in 1994 en zit er dus nog steeds. In 1998 de MBA in Bradford/UK gedaan. Inmiddels 6 jaar getrouwd (je houdt het toch niet voor mogelijk) en we hebben een fantastische dochter van 5 Van school herinner ik mij (random) mensen als Piet Bakker, Abe Ebbes, Hilde de Jong, Imi Nijholt, Karel Kragt (overleden helaas), Grietje de Jong, Aukje Zwerver, Joke Steg, Jan Veenstra, Rinke Dongstra en Paul van der Kraan. Wat familie (zus) is in Oosterwolde blijven hangen, dus we zijn er nog wel eens.

  2006, Jos Huizer

  Overgeplaatst vanaf de Buttingasingel.

  Overgeplaatst vanaf de Buttingasingel. Was op zich wel leuke school. Dubbele klassen. 's Avonds muziekschool van v. Noord. Mr. Seefat en Juffrouw Visser nog wel blijven bekleven

  2005, Jos Huizer

  Favourite herinneringen? Mr.

  Favourite herinneringen? Mr. Keun, Juffrouw Kuiper, die zijn wat blijven 'hangen'. Later ivm de herindeling doorgegaan op de Brink school bij Mr. Seefat en Juffrouw Visser.

  2005, Jos Huizer
  ?