Jos den Hartog

Kent 0 personen

DIVORCED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jos den Hartog en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jos den Hartog heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn allereerste liefde was juffrouw Ans, met dat lange donkere haar.

  Mijn allereerste liefde was juffrouw Ans, met dat lange donkere haar. Ik herinner me inderdaad dat er altijd "gevochten" werd om de karren, vooral de nieuwe duwkarren waren in trek. Mijn leukste klasgenootje was mijn neefje Remco.

  Kleuterschool het Rakkertje, 1973

  HTS Bedrijfskunde.

  HTS Bedrijfskunde. De fantastische viereenheid in onze casegroep met Jeroen Senden, Paul Kamsteeg en Theo Koelen was een belevenis. Altijd JIT onze projecten ingeleverd. Uitschieter was het door ons zelf uitgevonden kaartspelletje `maten naaien´ (dat door steeds meer leerlingen werd gespeeld )laatst kwam ik een variant tegen in een heel andere setting.

  Fontys Hogeschool Technisch..., 1989

  Gym met de zeer gedreven leraar Pierre Visschers (5 van de 7 jaar gehad) In het jaar dat ik bleef zitten nam ik tijdens twee tussenuren nog de gymlessen met mijn oude klas bij Ad Joore.

  Gym met de zeer gedreven leraar Pierre Visschers (5 van de 7 jaar gehad) In het jaar dat ik bleef zitten nam ik tijdens twee tussenuren nog de gymlessen met mijn oude klas bij Ad Joore. Het Nauw van Calais en later ook nog de Boulevard om bij Son en Nuenen te komen. Scheikundeleraar Van Schaik die altijd dreigde om kinderen in broombadjes te stoppen en een eeuwige strijd had met de kleine Bink. De eindexamenstunt met als thema horror en de vele activiteiten als sportdag (met Wiskundeleraar van Bragt als omroeper) fietstochten, theater (doe dag), cabaret en diverse optredens die naar de school werden gehaald. Het allerleukste vond ik de reis naar Moskou in februari 1988: Spijkerbroeken ruilen tegen bontmutsen, bij min 20 in de rij voor Lenin staan die daarna een aantal maanden "met vakantie"zou gaan en de russen in het hotel de avond van hun leven bezorgen tijdens carnaval! [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Veel gym met de zeer gedreven leraar Pierre Visschers (5 van de 7 jaar gehad) In het jaar dat ik bleef zitten nam ik tijdens twee tussenuren nog de gymlessen met mijn oude klas bij Ad Joore. De eindexamenstunt met thema horror en de vele activiteiten als sportdag (met Wiskundeleraar van Bragt als omroeper) fietstochten, theater (doe dag), cabaret en diverse optredens die naar de school werden gehaald. Allerleukste was de reis naar Moskou in februari 1988: Spijkerbroeken ruilen tegen bontmutsen, bij min 20 in de rij voor Lenin en de russen in het hotel de avond van hun leven bezorgd tijdens carnaval!

  Eckartcollege (nu onderdeel..., 1981

  ?