Jos Geroukis

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jos Geroukis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Jos Geroukis heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Toen ik in de eerste klas kwam...

  Toen ik in de eerste klas kwam, mocht ik wel eens een briefje brengen naar juffrouw Poorter. als ik dan binnenkwam riep ze altijd:"Daar komt het kleine zusje van Loes!" In de vierde kwam ik bij juffrouw Suyskens. Mijn leukste schooljaar. Ze was echt heel lief, had veel planten en platen in de klas en we mochten in groepjes met de bus of tram met haar mee naar huis om daar te eten. Nu sta ik zelf voor de klas en geef aan het eind van elk schooljaar een bbq voor mijn hele klas tegelijk!. In de vijfde ben ik van school gegaan omdat we gingen verhuizen.

  2008, Jos Geroukis

  Na de verhuizing naar de There...

  Na de verhuizing naar de Theresiastaat in Den Haag, veranderde de naam in InHolland. Ik ging naar deze school omdat ik heel graag juf wilde worden. Deze school had mijn voorkeur omdat het beter bereikbaar was en niet in de laatste plaats omdat mijn zus Loes hier zat. Dat was echt heel leuk om haar in de pauze tegen te komen. Dit was de tweede keer dat we op dezelfde school zaten (eerst Commeniusschool), al deed zij SPH. Op deze opleiding heb ik echt leren blokken zeg. Wat een toestanden altijd. Maar ja, ik had het niet willen missen.

  2008, Jos Geroukis

  Ik heb op deze school de laats...

  Ik heb op deze school de laatste paar weken in de vijfde gezeten, bij meester Bron. En in de zesde bij ...het hoofd van de school met een kunsthand. Ik weet echt zijn naam niet meer. Hier had ik best leuke vriendinnen. het was een gezellige tijd

  2008, Jos Geroukis
  ?