Bekijk het volledige profiel van Jos Deelen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Jos Deelen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Eind jaren '70 studeerde ik aa...

Eind jaren '70 studeerde ik aan het HBO van de Kath. Leergangen voor de lerarenopleiding MO-Boekhouden. In die periode werd de opleiding gewijzigd ten aanzien van landelijke examens naar absolverende tentamens. Deze studie heb ik in juni 1983 in deeltijd afgerond, naast mijn 40-urige werkweek in het bedrijfsleven.

2007, Jos Deelen

In de periode dat ik daar op s...

In de periode dat ik daar op school zat, heette de school Joan Berchmans Mulo. Broeder Barnabas was directeur en later Dhr. Akkermans. Mijn favoriete leraar was Dhr. van Gastel die bedrijfsadministratie gaf. Hierdoor ben ik verder gegaan als administrateur en later als fin. controller en docent Economie.

2007, Jos Deelen

Ik was student op deze school ...

Ik was student op deze school van 1971 tot 1974 en daarna was ik op dezelfde school docent Bedrijfseconomie, Commerciële Economie en Bedrijfsadministratie. Op deze school heb ik mijn echtgenote leren kennen waar ik inmiddels 29 jaar mee ben getrouwd.

2007, Jos Deelen
?