Jos Boswerger

Kent 1 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jos Boswerger en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Jos Boswerger heeft 7 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Enkele zware, maar vooral prachtige jaren op het DOI doorgebracht als parttime docent (1994-ong.

  Enkele zware, maar vooral prachtige jaren op het DOI doorgebracht als parttime docent (1994-ong. 1999). Vele nieuwe contacten opgedaan en diverse nieuwe collega's de beginselen van ons mooie vak mogen bijbrengen. Groet aan Dirk-Pieter Trap, collega-docenten, CKC-ers en aan alle cursiten die mij nog kennen.

  2005, Jos Boswerger

  Februari 1974 begonnen bij deze baas en in maart '74 meteen naar het DOI in Elspeet.

  Februari 1974 begonnen bij deze baas en in maart '74 meteen naar het DOI in Elspeet. Veel sporten, schieten en een paar lessen douane-basisbeginselen, w.o. persoonlijkheidsvorming, leren verzegelen en hoe je een auto staande houdt. Best wel strak regime eigenlijk. Enne... Eddie Voets die verplicht naar de kapper moest. Ha, dat was lachen. Dit is alles wat me is bijgebleven van die 3 korte weken Douaneschool. Dat ik er in de 90-er jaren nog eens zou terugkomen als docent, had ik natuurlijk nooit gedacht.

  2005, Jos Boswerger

  Net als voor vele lotgenoten was dit niet bepaald de mooiste tijd uit mijn jeugd.

  Net als voor vele lotgenoten was dit niet bepaald de mooiste tijd uit mijn jeugd. Je sleepte je er wel doorheen, maar leuk was anders. Bijna alle klasgenoten zaten er omdat er thuis, door het drukke zakenleven van onze ouders, geen tijd en aandacht genoeg was voor onze studie. 'K heb het wel gered hoor! Ook een kostschool in Azelo is te hebben!

  2004, Jos Boswerger
  ?