Ontdek PLUS

Jos Bakema

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jos Bakema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jos Bakema heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Erg veel geleerd en veel plezier gehad.

  Erg veel geleerd en veel plezier gehad. Met name goede herinneringen aan de modelleringsweek in Glasgow en het congres over heat transfer in Udine (Lou Reed in de lobby van ons hotel). Onvergetelijk: Douwe en Piet als Sint en Piet.

  TuE, Stan Ackermans Instituut, 1994

  Wiskunde.

  Wiskunde. Introductie weekend kampeerboerderij Tweehek in Westdorp (bij Borger). Tijdens dit weekend veel gelachen. De jaren daarna misschien wat minder gelachen, maar toch een erg boeiende tijd gehad in m'n favoriete stad. Afgestudeerd bij Ruth Curtain en aansluitend nog m'n onderwijsbevoegdheid gehaald bij Anne van Streun.

  RUG Faculteit wiskunde en n..., 1988

  Natuurlijk zuster Rosalia, maar ook herinner ik me juf Meijer goed.

  Natuurlijk zuster Rosalia, maar ook herinner ik me juf Meijer goed. Zij ging ergens in '73/'74 trouwen. Ik herinner me dat we met de klas naar een receptie gingen (Reensche Compagnie??). Verder de run op de kleine groene ijzeren schepjes in de pauzes. Hiermee bereikte je de bodem van de zandbak veel eerder dan met die grote houten en plastic gevallen. Jammer dat de gebouwen nu allemaal weg zijn.

  Maria's kleuterhof, 1973