Jos Arenthals

Kent 1 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jos Arenthals en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jos Arenthals heeft 10 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ben in 1969 begonnen in klas B1d, daarna na M2g en M3b, mijn diploma gehaald.

  Ben in 1969 begonnen in klas B1d, daarna na M2g en M3b, mijn diploma gehaald. In 1972 school verlaten, mijn schoolmaten uit die tijd: Ronald Burgwal, Piet Klei, Aad Vugt, Peter Roodenburg, Ton Groeneveld, en Jos Brugghe. Leraren: Leenknegt, v.d. Akker, Wyches, van Oeveren, en Boelè, Meiniger en Buisman waar ik me vaak bij moest melden voor een goed gesprek. Mijn schoolliefde was in de tijd Anja. Misschien zou een reunie wel eens leuk zijn,Ben wel dmv deze side weer in kontakt gekomen met mijn oude schoolliefde dus je ziet maar het werkt.

  7e Technische school, 1969

  Ik heb er 7 jaar over gedaan,wat mij nog bij blijft is alleen van de 5e en de 6e klas,van de werkweken die we hadden, in de 5e naar Noordgouwen in Zeeland en in de 6e naar Leersum De Ginkel,De meeste klasgenoten kan ik nog van naam als ik de foto,s zie.

  Ik heb er 7 jaar over gedaan,wat mij nog bij blijft is alleen van de 5e en de 6e klas,van de werkweken die we hadden, in de 5e naar Noordgouwen in Zeeland en in de 6e naar Leersum De Ginkel,De meeste klasgenoten kan ik nog van naam als ik de foto,s zie. het leuke van nu is dat ik nu na 40jaar mijn vriendinnetje van die tijd weer hebt ontmoet.Die van de vlinders in haar buik zoals zei zelf schrijft in haar eigen profiel op de schoolbank.

  Giuseppe Verdischool, 1962

  ?