Joris Beek

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joris Beek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Joris Beek heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Volgens mij zaten de volgende personen bij mij in de klas: Imke Blijendaal, Renee ? ,Willemijn? Jeehee, Niels, Jeroen Vriend, Suzanne Wilkens, Ik weet nog dat ik een vriendinnetje had, Sandra.

  Volgens mij zaten de volgende personen bij mij in de klas: Imke Blijendaal, Renee ? ,Willemijn? Jeehee, Niels, Jeroen Vriend, Suzanne Wilkens, Ik weet nog dat ik een vriendinnetje had, Sandra. Op "de Kikkerpoel"waren we altijd samen. Ik speelde heel vaak bij haar en was heel erg aan haar gehecht. Op een dag was ze verhuisd en ik wist niet waar ze naartoe verhuisd was. Ik ben daar maanden van ondersteboven geweest. Op een dag was ze weer eens terug in haar oude buurtje maar op de een of andere manier wilde ik op dat moment stoer zijn tegenover mijn vriendjes en zei dat ik het te druk had om met haar te spelen. Waar ik vervolgens weer een paar maanden last van had... Gemiste kans!

  De Kikkerpoel, 1979

  Hier had ik een fantastische tijd! Ik kon eindelijk mezelf zijn en elk jaar voelde ik me er meer thuis.

  Hier had ik een fantastische tijd! Ik kon eindelijk mezelf zijn en elk jaar voelde ik me er meer thuis. - komt nog meer - groetjes joris EMAIL: joris at otazoj * com anders wil 't niet...

  Berger Scholengemeenschap (..., 1990

  ?