Bekijk het volledige profiel van Jorine Doorduin en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Jorine Doorduin heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Begonnen op de Hossenbosch, da...

Begonnen op de Hossenbosch, dat was leuk en het was vreselijk als je dan naar het hoofdgebouw moest voor een les, je voelde je dan echt een smurf. Leuke herinneringen aan de Brugklas (1G). Ik weet niet of iemand zich mij nog herinnert? Ik heb 2 dochters van 11 en 14 en de oudste zit ook op het Maerlant, ik moet daar wel eens zijn en het voelt nog steeds vertrouwd, vooral als je Kamerling, Geilvoet (bijna mijn buurman) e.a. daar nog rond ziet lopen. Ben na het behalen van mijn diploma als secretaresse op een advocatenkantoor gaan werken. Ik kan mij al de 7 jaren (ben 1 keer blijven zitten) nog wel herinneren alleen de namen komen maar langzaam bovendrijven. Menno, Annemarie, Dick, Dirk-Jan, Marlies, Ellen, Erszee, Eline, deze herken ik ook weer door deze site! Jullie mogen mij mailen: jorine(dot)doorduin(ad)soscastoa (leuk wiskundeezelsbruggetje!)(dot)com

2003, Jorine Doorduin

naar het dorp boodschappen doe...

naar het dorp boodschappen doen omdat ik klaar was met mijn werk Mijn favoriete leraar was meester Boel, mijn hartsvriendin was Ellen Klaassen. We hebben veel lol gehad. Ik heb het altijd heel erg naar mijn zin gehad op deze school.

2003, Jorine Doorduin
?