Ontdek PLUS

Jorens Wesselo

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jorens Wesselo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jorens Wesselo heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hallo allemaal, Jammer dat een en de zelfde school tweemaal vermeld staat op de Schoolbank-site onder een andere naam.

  Hallo allemaal, Jammer dat een en de zelfde school tweemaal vermeld staat op de Schoolbank-site onder een andere naam. Ik meld me nu dus maar voor de tweede keer aan!!

  De Hoge Noord, 1969

  Da's lang geleden!!!!! M'n juf heette Hamminga.

  Da's lang geleden!!!!! M'n juf heette Hamminga. (geloof ik...........) Ik was héél vaak afwezig vanwege brochitus en eindeloze oorontstekingen. De enige naam die ik nog ken is Luc van Dam. In mijn herinnering had hij donker haar en donkere ogen en was niet zo groot. Er komt een beeld voorbij van de schoolmelk in glazen flesjes met zo'n 'alu'melkdop. Eerst werd met de schaar een gaatje geprikt daarna een rietje erin. De keren dat ik aanwezig was zat ik in de blokkenhoek, slagschepen te bouwen. Naderhand nooit in dienst geweest dus waar die tik vandaan kwam; geen idee meer. Kleien deed ik ook graag. Wat ik heel leuk vond was als er gezongen werd met de piano erbij. Volgens mij met de hele school bij elkaar. In 1963 ben ik verhuisd naar Pijnacker. Ik woon nu in Oosterwolde (Fr)

  Kleuterhof, 1961

  Vanuit Oosterwolde(Fr) veel groeten aan alle bekenden! j l @ w e s s e l o .

  Vanuit Oosterwolde(Fr) veel groeten aan alle bekenden! j l @ w e s s e l o . c o m Herinneringen die niet favoriet zijn mag waarschijnlijk ook !!!! Het eerste jaar, direkt na de MAVO verziekt door een kromme ´poot`.(Ontstekingen ed.) Nog een keer blijven hangen omdat er in het school gaan geen gang meer kwam. Jaren slecht geslapen; de nacht van zondag op maandag, en dat niet door een kater. Maar goed werktuigbouw en motorvoertuigentechniek toch afgerond. Nog iets heel positiefs: ........Dhr. Braat fijne man ......Vriendelijke dames in de kantine .............Concierges.

  MTS-Zuid, 1973