Bekijk het volledige profiel van Joost Spierenburgh en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

Joost Spierenburgh heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Juffrouw Hudepohl, Koot, meest...

Juffrouw Hudepohl, Koot, meester Schellaars kan ik me nog goed herinneren. En mijn jeugdvriendin Laura uiteraard. En de "kaartenbakkenrace" in klas 5 en 6 met o.a. Marit.

2003, Joost Spierenburgh

Werktuigbouwkunde, Precision E...

Werktuigbouwkunde, Precision Engineering. Lid van Demos met fotoclub Skopeia en bierclub B4, en samen met Marco en Marc gesport bij Dynamos, en gedanst bij Footloose. Toch mijn studie behoorlijk op tijd afgerond. Tegenwoordig werkzaam als mechanical engineer voor medische-elektrische apparatuur.

2003, Joost Spierenburgh

Leukste sportles was toch wel ...

Leukste sportles was toch wel schaatsen in het Zuiderpark; helaas kwam dat maar een zeldzame keer voor. Meestal conditietraining door 3500 m hardlopen om het park heen... Op deze school voor het eerst kennisgemaakt met de pc, onder leiding van wiskundelerares Dunnes. Ze heeft me destijds veel kunnen leren, maar toch niet wat het nut van zo'n ding is. Tot mijn gruwel bleek later de TU ook (steeds meer) vol te lopen met dat soort apparaten, maar uiteindelijk ben ik ze daar meer gaan waarderen. Verder heb ik er nog af en toe veel lol aan Go geleerd te hebben bij dhr. Mulder.

2003, Joost Spierenburgh
?