Joost Osterhaus

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joost Osterhaus en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Joost Osterhaus heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Een erg strenge school waar weinig ruimte voor gezelligheid was.

  Een erg strenge school waar weinig ruimte voor gezelligheid was. Gelukkig liepen er ook een paar vriendelijke docenten rond zoals Trilsbeek en v.d. Berg (Ome Willy). Bank jr. (muziek) was ook wel te pruimen en 'Beppie' Schippers was een schat. Leerlingen die ik mij herinner zijn Dion Forrer (Dino), mijn buurjongen Chrissie Heeman, Doede Damsma (kon goed paarden tekenen), Joppe de Ree (vriendje van mijn 'broertje' Poet), de oprichter van de PPH Frans van Os(ch?) en Bassie Odijk.

  2004, Joost Osterhaus

  Hier heb ik mijn HAVO-diploma gehaald.

  Hier heb ik mijn HAVO-diploma gehaald. Een fantastische school met een groot aantal zeer menselijke docenten (een verademing na die Mulo): Mieke Verhallen ("Jullie zijn ETTERS!!"), Darius Metzemaeckers - een prima verteller, Maclaine Pont ("Ik ben geen leraar"), Camiel Hamans ("Loopse dekhengst!!"), Piet van Zon - die veel te aardig was voor ons en die van tijd tot tijd directeur Smit te hulp riep om de klas streng toe te spreken. Hoe gaat het nu met karakters als Peter Bongers (Bingers), Eric Brandsma, Hans Vagevuur, Marianne Boyer en natuurlijk ...... Gitta Stelder??

  2004, Joost Osterhaus
  ?