Bekijk het volledige profiel van Joost Oolders en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Joost Oolders heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb hier eerst het MBT (Mid...

Ik heb hier eerst het MBT (Middelbaar Bedrijfs Technicus)gevolgd. Vreselijk gelachen met Dhr.van Dijk enz. Bij Duits moest ik plannen naast wie ik moest gaan zitten voor een goed cijfer! Nog een enorm klassefeest georganiseerd wat onwijs leuk was.Ik heb later nooit meer iemand gezien van deze opleiding. Later Opleiding gedaan in de groothandel. Na de "schooldag" altijd eten!!! Was altijd erg gezellig. Ook van deze opleiding nooit meer iemand gezien.

2004, Joost Oolders

Leuke school met een goede sfe...

Leuke school met een goede sfeer. En sommige type's zal ik nooit vergeten!!! Met Arno (Klinkenberg) en Jeroen (Nieuwenhuys) heb ik nog heel lang contact gehad maar is inmiddels ook verdwenen.

2004, Joost Oolders

Hele fijne school met onwijs v...

Hele fijne school met onwijs veel lol. Dat is wat me eigenlijk is bijgebleven. Geen meiden op deze school maar verder van alles. Als ik al mijn goede herinneringen hier moet opschrijven krijg je een boek vol. Ik heb nog steeds veel contact met de andere bromvlieg.

2004, Joost Oolders
?