Bekijk het volledige profiel van Joost Jan Sijl en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Joost Jan Sijl heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Na het Colloquium Doctum de op...

Na het Colloquium Doctum de opleiding Theologie afgerond in 1984. De meest markante persoon in die twee jaar was de heer van Amersfoort. Na een scriptie voor Prof. G.Quispel kreeg ik als cijfer een 6 met de kanttekening dat de inhoud beter beoordeeld geweest zou zijn als ik zorgvuldiger Nederlands geschreven zou hebben. Hij raadde mij aan een abonnement op het dagblad Trouw te nemen om daaraan te werken. Bevestigd tot Luchtmachtpredikant in december 1984, aansluitend naar Duitsland verhuisd voor een plaatsing in Blomberg. Daarna naar Nederland terug in 1991 en na 4 plaatsingen en 7 uitzendingen ( vredesmissies)nu werkzaam op de Vliegbasis Soesterberg. Op 1 mei 2008 ging ik met functioneel leeftijdsontslag bij Defensie en heb m.i.v. 2009 een baan als docent Duits en Godsdienst/Levensbeschouwing aan het Farel College in Amersfoort en Bunschoten.

2008, Joost Jan Sijl

Deeltijd Duits in een buitenge...

Deeltijd Duits in een buitengewoon gemotiveerde klas met "Muttersprachler".

2007, Joost Jan Sijl

Voor de klas mijnheer Joosse; ...

Voor de klas mijnheer Joosse; een voorbereidingsklas voor leerlingen uit Huizen. Wim Schols, Harrie Snels, Jaap Zwart.....

2004, Joost Jan Sijl
?