Joost Erkelens

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joost Erkelens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Joost Erkelens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik zat op deze school.

  Ik zat op deze school...maar was niet veel aanwezig. Het stageadres in de Effenaar was veel te leuk. Daar het hele jaar gewerkt om het jaar dat ik uitgeloot was op de theateropleiding te overbruggen. Namen weet ik echt niet meer. Geen indruk gemaakt. Een grote chaos.

  2004, Joost Erkelens

  Een heftige tijd, met veel botsingen met leraren en directie.

  Een heftige tijd, met veel botsingen met leraren en directie. Eén keer een reunie gehad, waarbij het oude gevoel meteen weer terug was. Viktor die slaatjes het publiek in smijt. Verder toch ook wel goede herinneringen. Joris, Michel, Kick, Florien (de Faas), Rini, Joost, Marielle. En leraren natuurlijk Harks, Simons, van der Loo, van Rooij, Paffen. Nou is het wel weer even genoeg!

  2004, Joost Erkelens

  B-Stroom en toen de regie-stroom met Hans Langenberg en Peter Verboven.

  B-Stroom en toen de regie-stroom met Hans Langenberg en Peter Verboven. Samen met Jeroen Groenendijk en Ad van den Biggelaar en Kas. Een zeer bewerkelijke tijd, maar een goed fundament gelegd voor een verdere carriere, waarin theater nog steeds een rol speelt. Nog steeds contact met Ad, Eugene Ligtvoet ook nog wel eens gezien. Waar zijn Bas Strater, Monique en Moos?

  2004, Joost Erkelens
  ?