joop willemse

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van joop willemse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  joop willemse heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  van de talmaschool heb ik nog vele herrinneringen zoals mijn school rapoort en enkele foto's maar vooral de herrinnerigen.

  van de talmaschool heb ik nog vele herrinneringen zoals mijn school rapoort en enkele foto's maar vooral de herrinnerigen. van juffrouw de Koing in de 1e en 2e klas van haar kreeg je een mentoldropje als je,je best had gedaan met taal of rekenen. van de 3eklas met juffrouw Engel weet ik niet veel maar van de 4e klas met juffrouw kriek kan ik mij nog herrineren dat zij voor toen modern was,en na haar trouwen de school verliet en ging verhuizen naar irak (ik heb nog steeds een anzichtkaart van haar). Zij werdt vervangen door meester schaardenburgh,die voor hij op de school kwam bij de marine had gezeten (mijn ouders krijgen met kerst nog steeds een kerstkaart). Van de 5e klas weet ik ook niet veel alleen dat de leraar v.d.Woel heten. van de 6e klas met meester Pleiter weet ik nog veel,zoals vrijdags s'morgen de natuur les met diversen proeven op de hoge tafel zodat iedereen het goed kon zien. En natuurlijk de hoofd meester Hoek die altijd halverwegen de trap toekeek of iedereen cordaat door de gangen liep en niet renden en met een sluetel op de leuning tik om je tot de orde teroepen. En natuurlijk mijn twee goede vrienden Cor Hameetman en Andre Kaptein waarmee ik verder naar de 6e technise school bent gegaan,en verder het schoolzwemmen wat altijd een feest was behalve voor het badpersoneel die het niet leuk vonden dat wij met de deurtjes van de kleedhokje's sloegen en nogal luidruchtig konden zijn. en zo zijn er nog vele plezierige momenten geweest zoals de schoolreisjes,bezoeken aan de speeltuin in de zomer en later de meisjes uit de klas.

  2004, joop willemse
  ?