Joop Verhoef

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joop Verhoef en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joop Verhoef heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  een heerlijke onbezorgde dansschool waar wij nog gecontroleerd werden op schone handen en in pak verwacht werden MET stropdas.

  een heerlijke onbezorgde dansschool waar wij nog gecontroleerd werden op schone handen en in pak verwacht werden MET stropdas.

  Dansschool Van Kralingen, 1970

  ik heb een geweldige tijd op deze school gehad met verschillende mensen zoals Gerard van den Deysel Peter Brugman Ria Lieverse Ansje Hilhorst Rineke en alle andere meiden geweldig ! maar ja ik moest zonodig gaan werken he ?! oja ik kreeg van Ruud Blok een

  ik heb een geweldige tijd op deze school gehad met verschillende mensen zoals Gerard van den Deysel Peter Brugman Ria Lieverse Ansje Hilhorst Rineke en alle andere meiden geweldig ! maar ja ik moest zonodig gaan werken he ?! oja ik kreeg van Ruud Blok een 10 op mijn raport voor sport ( ik hielp de school aan de beker met de zwem kampioenschappen voor scholen )

  RK Mavo, 1968

  ik heb een geweldige tijd op deze school gehad met verschillende mensen zoals gerard van den deysel peter brugman ria ineke en alle andere meiden geweldig ! maar ja ik moest zonodig gaan werken he ?! oja ik kreeg van ruud blok een 10 op mijn raport voor s

  ik heb een geweldige tijd op deze school gehad met verschillende mensen zoals gerard van den deysel peter brugman ria ineke en alle andere meiden geweldig ! maar ja ik moest zonodig gaan werken he ?! oja ik kreeg van ruud blok een 10 op mijn raport voor sport ( ik hielp de school aan de beker met de zwem kampioenschappen voor scholen )

  Heilig Hart (M)ULO, 1968

  ?