joop veldhuijzen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van joop veldhuijzen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  joop veldhuijzen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een ietwat warrige maar toch leuke school.

  Een ietwat warrige maar toch leuke school. We konden het reuze goed met elkaar vinden en vonden het natuurlijk sport om de leerkrachten uit te proberen en als de leraar dan zei "Ga de kast op" of "Ga in de regen staan" dan was er een meisje in de klas die dat dan ook letterlijk deed; tot grote pret van de klas. De leraar nam het gelukkig nogal sportief op. Ik herinner me ook dat ons klaslokaal aan een zeer luidruchtige chinese school grensde en wanneer de leerkrachten niet boven het lawaai uit konden komen, kregen we buiten op het grasveld les. Ik herinner mij die tijd op school als heel gezellig. Wie weet hier nog meer over te vertellen?

  R.K. MULO, 1951

  Ik zat in klas 1B van de MMS.

  Ik zat in klas 1B van de MMS. Onze klasselerares was juffrouw Jansen. Leuke herinneringen aan gym- en zanglessen.De Straat waar onze school aan lag was de Merdekaweg (is nu trouwens nog steeds Jln. Merdeka en de school is nu ook nog een SMA en heet nog steeds Santa Angela. Het binnenplaatsje zag er in 1995 nog net zo uit en de oude banken stonden toen ook nog steeds in de klas. Ik mopcht nog even in mijn oude schoolbank plaatsnemen. Ik heb nog een klassefoto uit die tijd maar de kwaliteit laat te wensen over. Wie heeft er nog meer foto's?

  Zusters Ursulinen, 1948

  ?