Joop van Zeeland

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joop van Zeeland en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Joop van Zeeland heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Na 10 jaar buiten onerwijs werkzaam te zijn geweest, weer terug in de klas.

  Na 10 jaar buiten onerwijs werkzaam te zijn geweest, weer terug in de klas. Ondanks de grootte van de school, toch een prima plek om te werken. Ja, zelfs de leerlingen zijn er leuk. Een school met aandacht voor de persoon achter de leerling. Klas H2c van 2002-2003 was geweldig.

  2005, Joop van Zeeland

  Na jaren buiten het onderwijs greep ik de kans om weer les te geven.

  Na jaren buiten het onderwijs greep ik de kans om weer les te geven. Viel niet altijd mee in mijn beleving. Maar wel een geweldig team waar je met je verhaal terecht kon. Helaas na een jaar vervangen geen werk meer. Wel in Panningen waar ik gelijktijdig begon. Leuke herinneringen aan een school met pittige leerlingen.

  2005, Joop van Zeeland

  Ik was intern op het juvenaat.

  Ik was intern op het juvenaat. Namen die genoemd staan herinner ik me nog prima, ook de gezichten erbij. Hans Vermeulen - Ben Dijkmans - Henk Tournier uit Weert. 'Eutje' was inderdaad Amsterdammer, Curacao van geboorte en de jongen van een drieling met twee zusjes. Na twee jaar naar mavo gegaan. Uiteindelijk in 1985 afgestudeerd docent gs en ak. Nu (opnieuw) leraar in Panningen Lb. Woon sinds 2003 in Vlijmen. Wie weet waar Jos Vromen (Brunssum), Paul Peters (Heerlen), Frans v.d. Gulik(Heerlen), Peter Beekhuizen (Winssen) zijn gebleven?

  2004, Joop van Zeeland
  ?