Joop Schenzel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joop Schenzel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joop Schenzel heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  c-stroom hout/bouwkunde gedaan.

  c-stroom hout/bouwkunde gedaan.o.a. bij Braakhekke. meester Facec van tekenen was een toffe vent.

  voor VMBO en Praktijkonderwijs, 1973

  Kwam uit de grote stad (den Haag) op toendertijd een echter plattelandsschool, compleet met kroontjespen en inkt.

  Kwam uit de grote stad (den Haag) op toendertijd een echter plattelandsschool, compleet met kroontjespen en inkt. In klas 3 bij een hele oude meester van Bergen met een harmonium, die ook graag aan oren trok en met krijtjes gooide... Verder gezeten bij o.a. meester Buijs, een leuke vent, en het toenmalige schoolhoofd meester Meeuwsen, wat toen afscheid nam. Bevriend met vooral Gerard van Leeuwen, Tony Klumpenaar, en Hildo? Hendrikse die op een boerderij aan de Ekris woonde. Wat hebben we daar veel gespeeld!

  Koningin Julianaschool, 1970

  Ik woonde op het Zicht 11.

  Ik woonde op het Zicht 11. Mijn evenoude broer Hans zat een klas achter mij, mij grotere zussen Diny en Jos boven mij. Eind 1970 zijn we uit Den Haag wegverhuisd. Daarom alleen de eerste 3 klassen meegemaakt. In klas 1 had ik juffr. Wijnholt. De laatse juffrouw was juffr. vd Bilt. Mijn beste vriendje was Berry Lobenstein. Van de meisjes staat Anita Muyselaar mij nog het meest bij. We hoorden toendertijd bij de Salvatorkerk. Daar onderin was toen de kleuterschool waar ik op zat. Op het braakliggend stuk land ernaast(waar nu een bejaardencentrum is? ) hebben we ons helemaal suf gespeeld. Met zeepkisten daar een helling af. Een leuke herinnering heb ik o.a. aan het 25 jarig bevrijdingsfeest mei '70, toen heel de school verkleed in optocht door de buurt ging.

  Prof Mr A Anema, 1967

  ?