joop Roeters

Kent 0 personen

REG_PARTNER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van joop Roeters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  joop Roeters heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn eerste schooljaar was aan de Virylistraat, waar je algemene kennis opdeed in verschillende vakken, zelfs muziek hoor de daarbij.

  Mijn eerste schooljaar was aan de Virylistraat, waar je algemene kennis opdeed in verschillende vakken, zelfs muziek hoor de daarbij. Daarna na de Antillenstraat en daar de opleiding gevolgd tot automonteur. Mijn mentor was de Hr Boudewijn, de eerte jaren konden we wel goed opschieten met elkaar maar het laatste jaar was geen succes.

  Jan van der Laanschool (voo..., 1963

  Hoofd van de school was Jan Arends.

  Hoofd van de school was Jan Arends. Ik heb van de opening af op deze school gezeten.Er was een juf Lups of Luppens verder een leraar Siesling.

  Boumanschool, 1954

  Maar een half jaar op de van de bergschool geweest, daarna naar de Boumanschool gegaan de tegenwoordige Atletha Jacobs School.

  Maar een half jaar op de van de bergschool geweest, daarna naar de Boumanschool gegaan de tegenwoordige Atletha Jacobs School

  Van den Bergschool, 1954

  ?