Joop Peren

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joop Peren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Joop Peren heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Was klassenvertegenwoordiger en had "sjef" Punt (toen nog hoofdagent) als klasseleraar.

  Was klassenvertegenwoordiger en had "sjef" Punt (toen nog hoofdagent) als klasseleraar. Ik meen me te herinneren dat ik in klas 64 zat. Ik herinner me nog Hans Hazelaar, Bart..., Brombeek en de twee dames waarvan ik de naam kwijt ben. Tijdens de sportles is toen een jongen bij ons uit de klas overleden. Ik meen dat hij Paul Driessen heette. Was toen de eerste keer dat ik mond-op-mond beademing deed! Een verschrikkelijk moment. De hele klas was van slag. En jongens, wat was het eten op school beroerd!

  2004, Joop Peren

  Leuke reunie gehad een aantal jaren terug.

  Leuke reunie gehad een aantal jaren terug. Weer in de zesde klas op mijn eigen bankje gezeten bij Van Boekhorst in de klas. Theo Maat rechts van me, Bart Linsen links vooraan etc.etc. Hoe is het een ieder vergaan? En Theo Maat, de groetjes terug!

  2004, Joop Peren

  Leuke herinneringen aan deze school.

  Leuke herinneringen aan deze school. Leraren staan me nog als de dag van gisteren voor ogen. Venijnige Pietje, Kai die nooit orde wist te houden, Van Dam de bourgondier, Van Ditshuizen, een prettige leraar, die me jaren heeft achtervogd vanaf de piusx tot op de MUlO ;-) etc. En wat is er toch van al die klasgenoten geworden? Laat eens wat horen!

  2004, Joop Peren
  ?