JOOP OOMEN

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van JOOP OOMEN en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  JOOP OOMEN heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Leuke tijd geweest.

  Leuke tijd geweest. Enkele namen van "klasgenoten": Martien Bontekoe, Anja de Haas, Sylvia Broekhuis, Cock Inden, Menno Schaap, Irma Vlasman, Carla Balvers, Marja de Louwere, Tineke Spiekerman. Het kan zijn dat ik in de war ben voor wat betreft het "afstudeerjaar". Kan ook 1979 zijn geweest.

  2003, JOOP OOMEN

  Als ik van anderen de verhalen doorlees passeren bekende namen de revue: Mw.

  Als ik van anderen de verhalen doorlees passeren bekende namen de revue: Mw. Schenk van Geschiedenis, Mw. Erp van Frans, Hr. Vergouw van Schiekund/Natuurkunde, Caes van Aardrijkskunde (??) en nog wel meer. Namen van mede-leerlingen: Help mij te herinneren. Ik kwam alleen de naam Ron Boeikens tegen. Daar voetbalde ik altijd mee op straat bij die banketbakkersschool (Hubertus ?). Zo leerden wij achter voetballen.

  2003, JOOP OOMEN

  Klas 1 juffrouw Blom.

  Klas 1 juffrouw Blom. Zij hielp mij van het slissen af door ssssspraaklesssssen. Verder staan mij meester Paulus (Peukie) en meester Greving nog bij. In de klas met o.a. Hans Wessels, Hans de Boer, Eddy Moes en Rene Bleekemolen. Altijd "putjesvoetbal", dan kon toen nog in de lege Gibraltarstraat.

  2003, JOOP OOMEN
  ?