Bekijk het volledige profiel van Joop Blom en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Joop Blom heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

heb drh Hasselt als hoofd mees...

heb drh Hasselt als hoofd meester nog in de klas gehad voor hy overleed..kort na zijn pensioen ... naar ik heb gehoord is hy overreden door een tram ..... hy was wel streng maar ook goed Louis Schutte <deze leraaar is later doorgegaan als schilder en woonde op de beresteinlaan <huisummer en telefoonnummer is by my bekend .. om privee redenen meld ik deze hier niet> heeft hem toen als hoofd op gevolgd heb oook nog het genoegen gehad om een raam te mogen schilderen met wat ik had geteken onder de lessen van HR schutte... deze heefd jaren op dat raam gezeten .. heb jammer genoeg geen foto er van ...<WIE WEL ?? laat my dat SVP weten ??? BVD > heb deze school in 7 jaar doorlopen .. 1 keer door ziekte <Zware oor operaties 2x > moest ik de tweede klas overdoen en ben dus een hoop namen kwyt van de voorgaane mleerlingen in deze twee eerste klassen naamen als van houten .. de lange ken ik nog .... regensburg was als het haar uit kwam een aardige juf ... maar meestal viel dat tegen als je een keer wat uitgespookt had .. dan had ze de pik op je en liet dat ook in alles merken .... heer schutte was een fyne leeraar in de 5e klas en heb hem ook gehad toen de heer hasseld van school af ging door pensioen ... heer schutte is onlangs overleden heb ik vernomen meester schutte was een fyne tekenleraar en was oook erg met de natuur bezig <hibieen was een stok paardje van hem aquariums genoeg in de klas en een manke kraai die ik regfelmatig verzorgde en verkeer daar was hy ook gek mee ik herinnerde nog dat tableu met verkeers situaties .. met een plaate grond gebouwd huisjes park en weet ik veel nog al meer beesten hadde we ook marmotten welke ik een keer op dat tablue los liet en prompt daarop in zoon huisje kroop en er niet meer uit wou komen dat huisje van klei gemaakt werd pardoes er af gesloopt en een manke kraai kraai weet ik nog ook gngen we veel sporten of tekenen buiten ... jaaa was een fyne tyd die ik toen had ....ondanks dat ik niet mee mocht met zwemmen <ivm myn oor operaties > .. toen moest ik op school blyven werken terwyl andere plezier maakt op de maandag middag dat vond ik dus een niet leuk moment in de week ojaa zang les was oook fyn ...... deze kreegen we van juffrouw lahee ??????>weet de naam niet meer goed > later weet ik mischien meer te vertellen Wie herrinerd my zich nog ????? neem kontact op graag svp BVD

2009, Joop Blom

e3b elektrotechniek SterkStr...

e3b elektrotechniek SterkStroom klasleraar Blom en meester Bastiaannet ?? e4b elektrotechniek SterkStroom klasleraar van Woerkom dacht ik ??

2007, Joop Blom

klas 1a en m2a...

klas 1a en m2a

2007, Joop Blom
?