Jonny Limpens

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jonny Limpens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jonny Limpens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb aan deze school niet veel herinneringen.

  Ik heb aan deze school niet veel herinneringen. Ik weet alleen dat ik samen met mijn nichtje in de eerste klas zat. Ik geloof bij juffrouw Aben, maar ik ben me niet zeker over deze naam.

  basisschool heugemerveld, 1967

  Waar ik het meeste spijt van heb is dat ik deze school niet heb afgemaakt! Net in het leukste jaar (2e was stagejaar) ben ik ermee gestopt omdat ik geen zin meer had om te leren.

  Waar ik het meeste spijt van heb is dat ik deze school niet heb afgemaakt! Net in het leukste jaar (2e was stagejaar) ben ik ermee gestopt omdat ik geen zin meer had om te leren. Zou ik nu natuurlijk nooit meer doen, ik heb mijn kinderen ook altijd voorgehouden af te maken waar je aan begint.

  Sigma College, afd. MEAO, 1977

  Wat ik het leukste vond is stage lopen bij de administratie.

  Wat ik het leukste vond is stage lopen bij de administratie. Ik heb heel lang spijt gehad van het feit dat ik niet ingegaan ben op het aanbod om voor vast op de administratie te komen werken. Heb een aantal keren de administratrice vervangen in het laatste jaar. Ik heb op de diploma uitreiking nog een plantje van haar gekregen hiervoor.

  Huishoudschool'Wijckerveld', 1973

  ?