Jonna Melieste

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jonna Melieste en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Jonna Melieste heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Veel heel verschillende vrienden, veel kano's in de kantine gegeten.

  Veel heel verschillende vrienden, veel kano's in de kantine gegeten. Een leuke tijd gehad.

  2004, Jonna Melieste

  De koffie met kanos in de kantine.

  De koffie met kanos in de kantine. Het eeuwige gezwets met vrienden. Het precies weten wanneer je je mocht "verslapen", zodat je niet hoefde na te blijven. Eénmaal in de maand vaste prik. De concierge, meneer Heusden die me dan aan keek en vroeg "ah, jonna, welke klas is het nu". Alhoewel een leerfabriek heb ik heel goede herinneringen aan deze school. Jammer alleen dat er toen nog niet zo iets als een dyslexiebeleid bestond. Mijn cijferslijst bestond altijd uit 1,2 en 3 voor spelling e.d. en uit 8,9 of 10 voor alles wat met begrip voor talen te maken had. Héél frustrerend.

  2004, Jonna Melieste

  Mijn favoriete herinnering is aan meester de Ree.

  Mijn favoriete herinnering is aan meester de Ree. Deze man gaf voor zijn tijd al veel ruimte aan leerlingen. Als hij niet twee jaar mijn leerkracht was geweest had ik later nooit gestudeerd. Ik vraag mij nog steeds af wat er van vele klasgenoten is geworden. Ik ben een jaar na het verlaten van de basisschool verhuisd naar Alkmaar en heb vrijwel nooit meer iemand gesproken of gezien. Ik vraag mij af wat jullie allemaal doen, bijvoorbeeld Sheila (daar schaakte ik mee), Angela (die wilde vroedvrouw worden), Yolanda den Dekker (wij speelden weleens samen) etc.

  2004, Jonna Melieste
  ?