Jolijn Zegwaard

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jolijn Zegwaard en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Jolijn Zegwaard heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  zjolijn bij hete post :s Ik heb eerst in 1997 HAVO eindexamen gedaan en daarna V5 geprobeert, maar daar was ik toch niet echt genoeg gemotiveerd voor.

  zjolijn bij hete post :s Ik heb eerst in 1997 HAVO eindexamen gedaan en daarna V5 geprobeert, maar daar was ik toch niet echt genoeg gemotiveerd voor. Het jaar erop heb ik in Den Haag toch mijn VWO diploma gehaald! De leukste leraren? Meneer Dubbers! soms mis ik zijn lessen kunstgeschiedenis nog, en Voogd natuurlijk en Heibers en vd Sandt en.... Meneer Lamoen ben ik nog altijd dankbaar dat hij me hielp met de keuze om naar Den Haag te gaan.

  Grotius College, 1992

  zjolijn bij hete post :s Bij mevrouw van de Burg bij de kleuters, zij was geweldig naar de middenbouwgroep van Marca Schut die net zo geweldig was! Daarna twee jaar bovenbouw bij Annemiek Verhoeven waaraan ik dankzij al mijn nablijven hele goede herinne

  zjolijn bij hete post :s Bij mevrouw van de Burg bij de kleuters, zij was geweldig naar de middenbouwgroep van Marca Schut die net zo geweldig was! Daarna twee jaar bovenbouw bij Annemiek Verhoeven waaraan ik dankzij al mijn nablijven hele goede herinneringen heb. Het laatste jaar bij de Heren Hamelen en Brederode, dat was misschien wel het gezelligste jaar op de basis school.

  Delftse Montessorischool, 1984

  ?