Jolien Koole

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jolien Koole en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Jolien Koole heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Helaas na de brugklas naar de Mavo gegaan, tot groot verdriet van mijn moeder.

  Helaas na de brugklas naar de Mavo gegaan, tot groot verdriet van mijn moeder. Zij probeerde mij tot harder werken aan te zetten door te wijzen op de leuke sporten die de CSW bood, maar ik heb de slag van het studeren dat jaar niet te pakken gekregen. Dat heeft nog jaren geduurd trouwens!

  2004, Jolien Koole

  Geweldig leuke groep.

  Geweldig leuke groep. Ik was dikke maatjes met Mariska, die zo lekker hard en rond kon lachen. Iedere keer als ik nu gaap in een bijeenkomst moet ik weer denken aan anatomieles waarin onze KNO-arts op leeftijd (?) dat uitlegde als zuurstof gebrek van de hersenen door desinteresse. Ik heb nooit begrepen hoe dat precies werkte. Onbegrijpelijk was de toestemming om in de klas te mogen breien! Ik heb daar de meest waanzinnige noorse patronen op rondbreinaalden gefabriceerd. Meest bijzonder was onze diplomering. We waren erg creatief en hadden een cabaret in elkaar gedraaid dat er mocht wezen. Aan mij de schone taak om het liedje: "Ik heb een potje met poep, en dat gooien we in de groep" werkelijkheid te laten worden. Met een bovenhandse honkbalworp smijt ik het potje tegen een alleraardigste dame haar hoofd op de vijfde rij. Ik stort van ellende in elkaar, maar gelukkig hielp de rest mij er doorheen. Vervolgens zijn we gaan demonstreren. Wij zouden op straat komen te staan door bezuinigingen. Het was economische recessie. Met een trekker en boerenkar hebben we na afloop een toer door Vlissingen en Middelburg gemaakt. Het is met de carriere van iedereen toch nog goed gekomen volgens mij.

  2004, Jolien Koole

  Klasgenootjes: Jenny Jansen, Hans de Bruin, Marjan de Rijke, Oetje, Orpha, Nancy Leiwakabessy, Atje.

  Klasgenootjes: Jenny Jansen, Hans de Bruin, Marjan de Rijke, Oetje, Orpha, Nancy Leiwakabessy, Atje. Beetje medeleiden met de jongens die de harde hand van mijnheer Offringa in hun schedel gezet kregen. Meester van Wallenburg was niet altijd even stabiel. Meester Brasser die om de hoek van de school woonde, aardige man. Kan mij nog herinneren dat onze juf de meester van de klas ernaast, via de tussendeur kuste. De hele klas in een deuk. Was het een kus of een zoen? Ik had blijkbaar weer te snel de klep open getrokken, ze vroeg aan mij wat het verschil was. "Een zoen duurt langer!", daar had ze niet van terug. Op vrijdag 5 cent snoep kopen bij Laban, later werd het een kwartje.

  2004, Jolien Koole
  ?