Jolet Uilenberg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jolet Uilenberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Jolet Uilenberg heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Wat heb ik leuke herinneringen aan deze tijd! Eén van de leukste tijden van mijn leven, wonen in Deventer, veel lol op school.

  Wat heb ik leuke herinneringen aan deze tijd! Eén van de leukste tijden van mijn leven, wonen in Deventer, veel lol op school. Sportavonden waar ik niet als deelnemer aan mee deed, maar wel van de partij was als supporter. Koffiedrinken in het ziekenhuis, het vele gepraat over de slechte organisatie van de school, wat was het rommelig, het ontzettend leuke gebouw. De vele discussies over de stage-adressen die wij toegekend gekregen hadden, profit en non-profit stages.

  2003, Jolet Uilenberg

  Ik heb maar twee jaar op deze school doorgebracht, op aanraden van mijn schooldecaan mevrouw Anema de MBO-CD versneld gedaan.

  Ik heb maar twee jaar op deze school doorgebracht, op aanraden van mijn schooldecaan mevrouw Anema de MBO-CD versneld gedaan. Ik begon met een stagejaar, wat een overgang na een Havojaar. Eerst 8 weken in een hotel in Amsterdam (Sonestahotel) toen 8 weken bij verpleehuis Hogewey in Weesp en daarna bij zwakzinningeninrichting Eemeroord in Baarn. Het derde jaar op school was veel leuker, koken bij mevrouw van Tuinen. Op advies van Thijs .... ben ik hierna naar de HBO-Toegepaste Huishoudwetenschappen gegaan. Mijn derde jaar op de MBO-CD was helaas ook het jaar dat mevrouw King is overleden.

  2003, Jolet Uilenberg

  Heb op deze school alleen de brugklas gedaan.

  Heb op deze school alleen de brugklas gedaan. Na een jaar ben overgegaan naar de Havo in Naarden. Ik heb leuke herinneringen aan deze school, zitten op de verwarming in het oude gebouw van de technische school. Klasse-avonden op zolder.

  2003, Jolet Uilenberg
  ?